Παρασκευή, Δεκεμβρίου 29, 2006

Απειλεί κιόλας το παρακράτος της διεθνιστικής Αριστεράς (τσιράκια του κομματικού κατεστημένου και χρήσιμοι ηλίθιοι της πλανητικής εξουσίας)

Απειλεί κιόλας το παρακράτος της διεθνιστικής Αριστεράς. Οι τάχα... «αντιεξουσιαστές», τσιράκια του ελλαδικού κομματικού κατεστημένου στην πραγματικότητα, χρήσιμοι ηλίθιοι της νεοταξικής καπιταληστρικής πλανηταρχίας, χτυπούν τον μόνον πραγματικό αντίπαλο της πλανητικής νέας τάξεως πραγμάτων: Τους Έλληνες πατριώτες· τα ελεύθερα έθνη της Ευρώπης. Με εμπρηστικές βόμβες και σφαίρες την νύχτα, φορώντας μαύρες κουκούλες, με "πολυπολιτισμικά" κηρύγματα και παραχάραξη της Ιστορίας την ημέρα.


(Στην φωτογραφία: 24-12-2006. Το παρακράτος της διεθνιστικής Αριστεράς, με την ανοχή και την παρότρυνση του ντόπιου και ξένου εξουσιαστικού κατεστημένου, πυρπολεί το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Γεωργιάδη. Τα ΜΜΕ της εξουσίας και των διαπλεκομένων συμφερόντων σιωπούν. Οι "προοδευτικοί" "δημοκράτες", χρήσιμοι ηλίθιοι του πλανητικού νεοταξικού φασισμού σιωπούν.)

2 σχόλια:

  1. Χωρίζουν την Ελλάδα, διχάζουν τους Έλληνες

    24-12-2006: Οι γνωστοί-άγνωστοι του διεθνιστικού παρακράτους καίνε ανενόχλητοι το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Γεωργιάδη στην Αθήνα.

    Δελτίο Τύπου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού

    Εμείς δεν χωρίζουμε την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αντιθέτως βασική μας στρατηγική και θέση είναι ότι «όλους εμάς ενώνει η Ελλάς». Και μας ανησυχεί ιδιαίτερα η δια της «Ελευθεροτυπίας» σύσταση «αγνώστων» ότι στα Εξάρχεια δεν μπορούν να υπάρχουν βιβλιοπωλεία στελεχών μας, τα οποία πρέπει να μετακομίσουν... στην Αμάρυνθο.

    Για μας η Ελλάδα είναι ενιαίος χώρος και σε κάθε της τμήμα μπορεί να λειτουργεί δημιουργικά κάθε Έλληνας.

    Χωρίζουν την Ελλάδα, χωρίζουν και τους Έλληνες. Ανάχωμα στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, ώστε να μην μπει στην Βουλή, στήνει η Κυβέρνηση σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων αυτών των ημερών. Κατά την «Καθημερινή» στρατηγικός σχεδιασμός της Ν.Δ. είναι να μην συγκροτηθεί πεντακομματική Βουλή την επόμενη τετραετία.

    Τέτοιας μορφής όμως σχεδιασμοί εκφεύγουν της πολιτικής δεοντολογίας, υπονομεύουν την ελεύθερη έκφραση των πολιτών και διχάζουν τους Έλληνες. Οι οποίοι έχουν κάθε δικαίωμα ν' αποφασίσουν το τέλος του δικομματισμού, που έπληξε βάναυσα το βιοτικό τους επίπεδο και υπονόμευσε το μέλλον της χώρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/12/06 3:51 μ.μ.

    Μεταφέρω εύστοχη παρατήρηση από το δικό μου ιστολόγιο:

    Οι άπλυτοι των Εξαρχείων και του Κολωνακίου, οι... "δημοκράτες" της μαύρης κουκούλας, των καδρονιών και των μολότοφ (ενίοτε και των σαρανταπενταριών και των μπαζούκα), τολμούν μάλιστα να βρίζουν και την αγροτιά της Ελληνικής επαρχίας! Τί "λαϊκοί αγωνιστές"! Αυτοί που δεν δούλεψαν ποτέ στην ζωή τους, αλλά έπαιρναν την δόση τους με τα λεφτά του μπαμπά (και μεγαλώνοντας, κατ’ ευθείαν από τις παρακρατικές αρχές, ίσως και ξένες μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες έτσι τους ελέγχουν και τούς χρησιμοποιούν - Άραγε πρέπει να κατηγορούμε τον αναρχικό χώρο για τον εμπρησμό, και όχι την CIA π.χ. και τους εδώ διαπλεκομένους υπηρέτες και εργολάβους της; ή όλους μαζί; ).

    ...
    Και κάτι άλλο. Γιατί όλοι οι τρομοκράτες, πάντα, εκδίδουν τις ανακοινώσεις τους μέσω της "Ελευθεροτυπίας";

    ΑπάντησηΔιαγραφή