Τετάρτη, Μαΐου 28, 2008

Πάλι με χρόνια, με καιρούς, πάλι δικά μας θά 'ναι!

ΤΟ ΔΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ ΣΟΙ ΔΟΥΝΑΙ ΟΥΤ' ΕΜΟΝ ΕΣΤΙΝ, ΟΥΤ' ΑΛΛΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΕΝ ΤΑΥΤΗι· ΚΟΙΝΗι ΓΑΡ ΓΝΩΜΗι ΠΑΝΤΕΣ ΑΥΤΟΠΡΟΑΙΡΕΤΩΣ ΑΠΟΘΑΝΟΥΜΕΝ ΚΑΙ ΟΥ ΦΕΙΣΟΜΕΘΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΥΜΩΝ.

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ!
Η ανάκτησις των εδαφών που είναι ελληνικά από την αυγή της Ιστορίας, είναι ο εφιάλτης όχι μόνον της τουρκικής στρατοκρατίας, αλλά και του «ελληνικού» πολιτικού κόσμου. Αλλά το ποτάμι της Ιστορίας δεν γυρίζει πίσω, η ασθένεια που οδηγεί την τουρκική κοινωνία σε διάλυση δεν είναι αναστρέψιμη. Την λειτουργία που διακόπηκε χωρίς να τελειώσει, το πρωϊνό της Άλωσης, θα την συνεχίσουμε και θα την τελειώσουμε.

ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

4 σχόλια:

 1. Ανώνυμος22/6/08 2:30 π.μ.

  ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΚΛΙΝΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος14/7/08 3:42 μ.μ.

  Αν επειδη δεν ξεχνουμε τα Ελληνικα μερη που ειναι υπο κατοχη αυτο μας κανει φασιστες τοτε ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ και εσεις οι ταχα κομμουνιστες που τρωτε τα λεφτα του κοσμακη και πετατε σπιρτακια μεσα σε βιβλιοπωλεια.

  ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΣ
  ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ-ΕΝΩΣΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το άρθρο 120 του Ελληνικού Συντάγματος αναφέρει:
  "Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

  Χιλιάδες συμπολίτες μας (χτες Τρίτη πάνω από 3.000 στην Πάτρα και εκατοντάδες στην Λάρισα και την Κρήτη όπως είδαμε ΟΛΟΙ στην τηλεόραση) αντιστέκονται σθεναρά απέναντι στην ΧΟΥΝΤΑ των ΦασιστοΑναρχικων.

  Αμύνονται απέναντι στην κατάλυση της Αιμοραγουμενης Δημοκρατίας μας από τους Νεοναζί των Ακροαριστερών οργανώσεων.

  Δεν κλείστηκαν στα σπίτια τους,δεν τρομοκρατήθηκαν,δεν έσκυψαν το κεφάλι κλαίγοντας τη μοίρα τους αλλά ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ αυτονόητο:Αποφάσισαν να προστατέψουν τα μαγαζιά τους,τις περιούσιες τους,τα αμάξια τους,τα σπίτια τους...
  ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ!
  ΝΙΚΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!
  ΝΙΚΗΣΑΝ γιατί δεν ήταν μόνοι.ήταν μαζί τους οι οικογένειες τους,οι φίλοι τους,οι συγγενείς τους που προάσπιζαν το(ένα από τα) θεμελιώδες δικαίωμα της προστασίας της περιούσιας τους.

  Ας πούμε όλοι μαζί ένα τεράστιο ΟΧΙ στους νοσταλγούς του Χίτλερ και στους σύγχρονους νοσταλγούς τους:Τον Αδόλφο Τσίχτρα και τον Φον Γαλαβάνο .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ''ΤΟ ΔΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ...''. ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ''Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ''. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ, Η ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΤΟ ΟΛΟΝ. ''ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΘΑΝΑΤΟ'' ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ. ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ. ΣΣΣΣΣΣΣ! ΗΣΥΧΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή