Δευτέρα, Δεκεμβρίου 25, 2006

Το Αριστερο-ΝεοΦιλελευθεροΔεξιό κατεστημένο τρέμει τα βιβλία

Το... «προοδευτικό» «φιλελεύθερο» «δημοκρατικό» κομματικό κατεστημένο και οι γνωστοί-άγνωστοι παρακρατικοί υπηρέτες του (τάχα... «αντιεξουσιαστές») τρέμουν τα βιβλία, τρέμουν την γνώση, τρέμουν και μισούν την Ελλάδα και αντιδρούν με τον μόνο τρόπο που μπορούν:

Με τραμπουκισμούς, εμπρησμούς, βανδαλισμούς, τρομοκρατία.

Ότι και να κάνει, όμως, το σάπιο κομματικό κατεστημένο και τα παρακρατικά όργανά του, ματαιοπονούν. Το Ελληνικό Φως φωτίζει περισσότερο από τις μολότοφ και τις βόμβες των αναρχοβλαμμένων υπηρετών της κομματικής εξουσίας.


Το σήμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων δεν δημοσιεύθηκε ακόμη σε καμμία από τις μεγάλες ειδησεογραφικές πύλες. Τρώνε... χριστιανική γαλοπούλα οι «προοδευτικοί» ή ο εμπρησμός ενός βιβλιοπωλείου δεν θεωρείται σοβαρή είδηση, εάν αυτό είναι ελληνοκεντρικό;

«Εμπρησμός του βιβλιοπωλείου των εκδόσεων Γεωργιάδη

Αγνωστοι νεαροί έβαλαν φωτιά στο βιβλιοπωλείο "Γεωργιάδη", 50 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα [23-24/12], στην οδό Μεσολογγίου στα Εξάρχεια. Οι δράστες έσπασαν το τζάμι του βιβλιοπωλείου και έβαλαν φωτιά στο εσωτερικό του με εύφλεκτο υγρό, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές.»


Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός εξέδωσε το εξής Δελτίο Τύπου:

24 Δεκεμβρίου 2006

Μετά τον έβδομο εμπρησμό του βιβλιοπωλείου του Εκπροσώπου Τύπου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Άδωνι Γεωργιάδη από τους προστατευόμενους κουκουλοφόρους, υποχρεούμεθα να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Μπορεί ο Συνασπισμός να συνοδοιπορεί πολιτικά με τους γνωστούς-αγνώστους, αλλά ο τροφοδότης τους είναι η Νέα Δημοκρατία. Δεν τους εξυπηρετεί απλώς με την αποχή της Αστυνομίας από τους στόχους τους, αλλά τους προστατεύει κοινωνικά και οικονομικά. Η συνθηματολογία και η εν συνεχεία δημόσια συγνώμη του κ. Πολύδωρα προσφέρονται μόνο για Πο-λοιδωρία για την Κυβέρνηση και τον Πρόεδρό της. Κατά τα άλλα Καλές Γιορτές. [*]

[*] σ.σ. «Καλές Γιορτές», όχι «Καλά Χριστούγεννα», μή φάμε κι άλλη «δημοκρατική» βόμβα, έτσι και ευχηθούμε... φασιστικώς...

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/12/06 4:06 μ.μ.

    Παράδοση στους εμπρησμούς βιβλίων έχουν οι ακροδεξιοί. Αν τους μιμούνται κάποιοι ακροαριστεροί, είναι ενδιαφέρον μεν από πού παίρνουν ιδέες, εσύ όμως κακώς τα βάζεις με τους προοδευτικούς, φιλελεύθερους ή δημοκρατικούς, έστω και σε εισαγωγικά...

    Και κάτι άλλο: Αν κάποιος φιλοδοξεί και σεμνύνεται να έχει αρχαιοπρεπές όνομα, πρέπει οι φίλοι του να το κλίνουν και ελληνοπρεπώς: Ισχύει λοιπόν ο Άδωνις, του Αδώνιδος... Όχι να ισοπεδώνουμε ό,τι μας δυσκολεύει... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ποιοί είναι δημοκράτες τό βλέπουμε κάθε μέρα στους δρόμους, αλλά και στα ΜΜΕ, και στην πολιτικο-οικονομική διαπλοκή.

    Ως προς την κλίσι του Αδώνιδος έχετε δίκιο, αν και εγώ ενίοτε κρατώ την παλαιά ορθογραφία των τριτοκλίτων -με ιώτα- και όταν ακόμη χρησιμοποιώ κλίσι της δημοτικής. (Νομίζω μάλιστα ότι το αυτό επρότεινε και ο κ. Τσοπανάκης.) (Ωστόσο, ειδικώς για τα αρχαία ονόματα μάλλον έχετε δίκιο, ούτως ή άλλως (παρά το ότι ο κ. Χάρης διαφωνεί).)

    ΑπάντησηΔιαγραφή