Δευτέρα, Δεκεμβρίου 25, 2006

Ο εμπρησμός του βιβλιοπωλείου Γεωργιάδη και της Ελληνικής Γλώσσης από τους ακροαριστερούς

Εριχθόνιε, λες να ερευνήσει η Αστυνομία εάν ο εμπρησμός του βιβλιοπωλείου Γεωργιάδη από τους "γνωστούς-αγνώστους" τυχαίως συνέπεσε με τις λεκτικές επιθέσεις των Ανορθόγραφων και Περιγλώσσιων γλωσσοκτόνων; Μπα... σιγά μην τό ερευνήσει. Εάν είχαν τέτοια διάθεση οι αρχές, θα προστάτευαν ευθύς εξ αρχές τους Έλληνες πολίτες από τις τρομοκρατικές επιθέσεις του ακροαριστερού φασισταριού. Ούτε καν η είδηση του εμπρησμού δεν θα αναφερθεί από τα "προοδευτικά" ΜΜΕ, σού λέω εγώ.

Επί των γλωσσικών, τώρα, έχεις απόλυτο δίκιο στις επισημάνσεις σου, αλλά δεν χρειάζεται να ασχολείσαι με τα προπαγανδιστικά ιστολόγιά τους και να τούς δίνεις τροφή. Όσο για την φιλόλογο κυρία Τζιροπούλου-Ευσταθίου, πρέπει να παραδεχθούμε ότι στις κατά καιρούς δημοσιεύσεις της έχει υποπέσει και σε υπερβολές και σε επιπολαιότητες. Αυτό δεν αναιρεί το αξιέπαινο έργο της για την διδασκαλία των αρχαίων Ελληνικών και την ανάδειξη της γλωσσικής μας κληρονομιάς.

Όμως, εμείς οι συνειδητοποιημένοι Έλληνες, πρώτοι πρέπει να αποφεύγουμε τις υπερβολές (εσύ ο ίδιος ετόνισες την ζημιά που κάνουν οι τυχάρπαστοι, δραχμοθήρες και τσαρλατάνοι ουφολόγοι, εψιλονολόγοι, δωδεκαθεϊστές κ.ά.) Τα καλώς τεκμηριωμένα επιτεύγματα του Ελληνισμού, τα οποία η «προοδευτική» νέα τάξη πραγμάτων αποκρύπτει, είναι τόσο μεγάλα, τόσο σπουδαία, ώστε... το εν δέκατον από αυτά να γνωρίσει και να βιώσει ως κληρονομιά του ο νέος Έλλην, αρκεί για να γίνει ο πιο συνειδητοποιημένος και αγνός εθνικιστής. Οι υπερβολές, όχι μόνο δεν μάς χρειάζονται, αλλά κάνουν και ζημιά στον αγώνα των Ελλήνων για την διατήρηση και αξιοποίηση της προγονικής μας κληρονομιάς.

Έρρωσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου